Mesologie en kinderen

Voor het maken van een afspraak kunt gebruik maken van het contactformulier

Of bellen met:  06-42104830.

Of mailen naar info@praktijkvoormesologie.nl


Kinderen


Het onderzoek bij kinderen is aangepast aan de leeftijd. Naast een uitgebreide anamnese bekijk ik de voedingsgewoonten van uw kind. Ik voel de pols, bekijk de tong en voel de organen in de buik. Vervolgens meet ik de acupunctuurpunten op handen en voeten. Het aantal punten hangt van de leeftijd van het kind af en bij kinderen tot een jaar of 4 is het natuurlijk altijd spannend of ze het toelaten. Het meten van de punten doet geen pijn, het voelt als een lichte druk. Ook hebben kinderen niet altijd even veel geduld. Het is belangrijk dat ouders hun kind van te voren uitleggen wat er gaat gebeuren. (U kunt van te voren een filmpje bekijken over Mesologie op You Tube). En het is fijn als uw kind uitgerust is als u de afspraak heeft. Voor een baby is het belangrijk dat hij of zij geen honger heeft. U kunt eventueel borstvoeding of een flesje geven tijdens het meten.

 

Neemt u bij voorkeur geen andere kinderen mee, het is fijn als u de volledige aandacht heeft voor uw kind. En het zorgt ook voor meer rust.

 

Voor kinderenis 1 afspraak meestal voldoende. Na een aantal weken hebben we telefonisch contact of via de mail/app

 

Ik ben ook gediplomeerd kinder -en oudercoach. De coaching kan ik combineren met mesologie en bijvoorbeeld het voorschrijven van voedingssupplementen en celzouten.  Informatie kunt u vinden op www.ouderenkindspreekuur.nl