Training Ik leer leren

Voor het maken van een afspraak kunt gebruik maken van het contactformulier of bellen met:  06-42104830. Eventueel kunt u de voicemail inspreken en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.


Training Ik leer leren

Maandag 7 mei 2018 start de 5 daagse IK LEER LEREN training in De Bilt. 

Met deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. De training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Oftewel kinderen leren hoe te leren. 

 

De IK LEER LEREN training wordt gegeven in groepjes van  4 tot 6 kinderen vanaf groep 7 en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen  hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.

 

Voor meer informatie zie www.ikleerleren.nl

Of stuur een mail naar info@ouderenkindspreekuur.nl

Of bel 06 42 10 48 30

 

U kunt  hieronder het inschrijfformulier downloaden en opsturen naar me.

 

Vastgestelde prijs 182,00 inclusief werkboek.

 

Individuele training, of met  2 personen is ook mogelijk. Dan zijn de kosten 50 euro per les exclusief het werkboek.

 

Heeft u belangstelling voor Ik Leer Leren vanaf september 2018: geef het alvast door, dan kan ik rekening houden met de planning. 

Wekelijks op maandag of om de week op vrijdag.

 

 

 

Hartelijke groet, Anneke van Winden,  Ik Leer Leren trainer, kindercoach, Mesoloog en jeugdverpleegkundige.

 

Download
Inschrijfformulier Ik Leer Leren
Intakeformulier Ik Leer Leren.pdf
Adobe Acrobat document 261.9 KB